duminică, 17 iulie 2011

Durerea

Durerea are multe forme... Un mic junghi,putina durere, durere intamplatoare. Sunt dureri normale cu care traim zi de zi... si mai e genul de durere pe care nu poti sa o ignori. O durere atat de adanca... ca blocheaza orice altceva... si face ca restul sa para lipsit de importanta, pana cand nu ne putem gandi... decat la cat de mult  ne doare. Depinde de fiecare cum isi vede de propria durere.

Durerea... o anesteziem, scapam de ea, ne ocupam de ea, o ignoram... si pentru unii dintre noi cel mai simplu mod de a trata durerea e sa o traim.

Durerea... trebuie sa treci peste ea, sa speri ca o sa treaca de la sine, sa spui ca ranile care au cauzat-o se vor vindeca. Nu exista solutii, nu exista raspunsuri simple. Doar respiri adanc, si astepti sa se potoleasca. De cele mai multe ori durerea poate fi alinata. Dar, uneori durerea te apuca cand te astepti mai putin... Te loveste sub centura si nu te mai lasa. Durerea... trebuie sa te lupti cu ea, pentru ca adevarul e ca, nu poti sa scapi de ea, iar viata iti aduce mereu mai multa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu